Outpost Zero #1

Μην πάτε έξω, κάνει κρύο...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Outpost Zero #1

WriterSean Kelley McKeeverArtistAlexander TefenkgiPublisherImage Comics

Βρισκόμαστε στο Outpost, μία αποικία σε έναν παγωμένο πλανήτη, κάπου στο άγνωστο σύμπαν (όπως φαίνεται). Γνωρίζουμε πρώτα-πρώτα την Alea και τον Steven σε μία απόπειρά τους να παίξουν με τη βαρύτητα, μέσα στον θόλο στον οποίο ζουν.

Έξω από τον θόλο, βρίσκεται το The Frost, το οποίο το βλέπει μόνο η Discovery Team, όπου και βρίσκονται οι γονείς της Alea. Και εφόσον βρισκόμαστε σε μία κλειστή κοινωνία, στην οποία ο καθένας έχει τη θέση του για να πηγαίνουν όλα ρολόι, η κόρη επιθυμεί να ακολουθήσει τα βήματα των γονέων, όπως και πολλοί άλλοι νέοι στο Outpost που προσπαθούν να βρουν τη θέση τους. Ο φίλος της Alea, Steve, θεωρεί πως η Discovery Team είναι μία προσπάθεια αυτοκτονίας, μέχρις ότου να κάνει μία τρομακτική αποκάλυψη.

Σε τέσσερις ώρες, θα χτυπήσει τον θόλο μία καταιγίδα, που κάποια χρόνια πριν κατέστρεψε ένα ολόκληρο κομμάτι της αποικίας. Για να μη συμβεί αυτό, πρέπει να προετοιμαστούν για τα χειρότερα και να περιμένουν όλοι να περάσει, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Μερικά λεπτά πριν έρθει, όμως, κάποιος αποφασίζει να την αντιμετωπίσει κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο και βγαίνει έξω στο Frost. Και εδώ μας αφήνουν οι δημιουργοί να περιμένουμε τη συνέχεια της ιστορία και της κοινωνίας αυτής. Άραγε, θα δούμε την καταστροφή της, ή την αναγέννηση της;