Oblivion Song #6

Τέλος πρώτου story arc
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Oblivion Song #6

WriterRobert KirkmanArtistLorenzo De FeliciPublisherImage Comics (Skybound)

Με το έκτο τεύχος του, το OBLIVION SONG κλείνει τον πρώτο κύκλο της ιστορίας. Ο Robert Kirkman, με “τα παράσημα” του WALKING DEAD, καταφέρνει να κάνει ένα πρώτο arc που έχει ό,τι χρειάζεται: γνωριμία με τους ήρωες και τον κόσμο, μια μικρή περιπέτεια και την ανατροπή στο τέλος. Αν και το προηγούμενο τεύχος έδειχνε σημάδια στασιμότητας στο σενάριο, εδώ έχουμε εξελίξεις και αποκαλύψεις που δίνουν ώθηση για συνέχεια και προσφέρουν πολύ ενδιαφέροντα cliffhangers.

Το σχέδιο του Lorenzo De Felici παραμένει στα ίδια επίπεδα. Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαιτέρως κακό, δεν ξεφεύγει από τα όρια του αδιάφορου. Ακόμα κι αν διατηρεί ως δυνατό του σημείο τις εκφράσεις, υπάρχει μια μικρή απογοήτευση, όταν, ας πούμε, σε συγκεκριμένα σημαντικά σημεία δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς κοιτάζεις.

Το OBLIVION SONG #6 αφήνει αρκετά μέτωπα ανοιχτά και όλα με κάτι δικό τους να πουν. Φυσικά και περιμένουμε την αρχή του δεύτερου arc!