War Of The Realms #3

Συνεχίζει αξιόλογα, αλλά με αδυναμίες
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

War Of The Realms #3

WriterJason AaronArtistRussell DautermanPublisherMarvel Comics

Ο Malekith και οι στρατιές του συνεχίζουν να καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους, αφανίζοντας πόλεις και εξολοθρεύοντας όσους superheroes έμειναν στην Γη. Για να βάλει έναν σταματημό στο χάος, η Frigga θα ηγηθεί μιας επικίνδυνης αποστολής στην πατρίδα των Dark Elves, την ίδια ώρα που ο Captain America και μερικοί ακόμα ήρωες ψάχνουν να βρουν τι απέγινε ο Thor.

Ευτυχώς, μέχρι τώρα, το WAR OF THE REALMS δεν είναι ακόμα μια σαβούρα που διαφημίστηκε ως το “επόμενο μεγάλο event της Marvel”, αλλά μια αξιόλογη σειρά, με καλή δράση και έντονους επικούς τόνους. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της οφείλεται στο καταπληκτικό και πολύ ιδιαίτερο σχέδιο του Russell Dauterman, το οποίο είναι τόσο καλό, που αρκεί για να δώσει στο comic δικό του χαρακτήρα. Εξίσου δυνατό σημείο είναι και ο κεντρικός ανταγωνιστής της ιστορίας, ο Malekith, ο οποίος είναι γραμμένος ως ένας πολύ επικίνδυνος και απειλητικός αντίπαλος.

Μοναδικό έγκλημα του comic, για το οποίο είναι ένοχο κάθε τεύχος (και το #3), είναι ότι χρησιμοποιεί υπερβολικά πολλούς διαλόγους στα panels με τις μάχες των δύο πλευρών, κάτι το οποίο με ενοχλεί αφάνταστα καθώς, πέρα από το γεγονός ότι είναι μη ρεαλιστικό, δεν με αφήνει να ευχαριστηθώ και την δράση.

Κατά τα άλλα, το WAR OF THE REALMS #3 είναι απολαυστικότατο και σίγουρα το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους fans του είδους!