Στη Μεγάλη Οθόνη Το SLEEPER Του Brubaker;

sleeper2

Τα καυτά νέα από το μέτωπο των ταινιών συνεχίζονται καθώς το Hollywood φαίνεται να έχει στρέψει για τα καλά το ενδιαφέρον του για σενάρια στο τεράστιο υλικό που έχει να προσφέρει η τέχνη των comics. Τη σκυτάλη παίρνει τώρα το SLEEPER των Brubaker και Philips, την πρώτη μεγάλη συνεργασία του επιτυχημένου δίδυμου.

Ενδιαφέρον έχει δείξει ένα άλλο πετυχημένο δίδυμο, αυτό των Ben Affleck και Matt Damon. Η εταιρεία τους Pearl Street Films δείχνει έτοιμη να αναλάβει το project με τον Shawn Ryan – δημιουργό του THE SHIELD –  και τον David Wiener στη συγγραφική ομάδα. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος ηθοποιός ή σκηνοθέτης.

Το SLEEPER εντάσσεται μέσα στο σύμπαν της Wildstorm και αποτελεί μέ κάποιο τρόπο ένα spin-off του WildC.A.T μιας και συναντάμε έναν κακό από εκεί, δημιουργίας του Alan Moore, τον TAO. Για να αντιμετωπιστεί αυτή η απειλή στέλνεται σε μυστική αποστολή για να παρεισφρήσει στην οργάνωση του TAO ο Holden Carver. O Carver με τη βοήθεια ενός εξωγήινου αντικειμένου έχει μεγάλες δυνατότητες ίασης και δεν νιώθει καθόλου πόνο. Και όχι μόνο αυτό, μπορεί να…αποθηκεύσει τον πόνο που δέχεται και να τον μεταδώσει σε άλλους μέσα από το άγγιγμα.