Legends Of Tomorrow S01E07

Marooned
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS01E07 WritersGreg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer, Anderson Mackenzie DirectorGregory Smith CastBrandon Routh, Caity Lotz, Victor Garber, Arthur Darvill, Franz Drameh, Ciara Renée, Wentworth Miller, Dominic Purcell NetworkThe CW

Είναι άραγε ανησυχητικό, αν μέχρι τώρα τα καλύτερα επεισόδια της σειράς είναι αυτά που έχουν ελάχιστη σχέση με τον Vandal Savage; Μετά το ταξίδι της ομάδας σε ένα εναλλακτικό 2046, όπου συνάντησαν έναν γερασμένο Oliver Queen και μια νέα εκδοχή του Connor Hawke, επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς. Ενώ βρίσκονται στο διάστημα και προσπαθούν χωρίς επιτυχία να εντοπίσουν τον Savage, λαμβάνουν ένα μήνυμα βοήθειας από ένα σκάφος άλλου Time Master.

Αλλά το μήνυμα είναι (φυσικά) παγίδα από χρονοπειρατές που έχουν καταλάβει τον έλεγχο του σκάφους. Το πιο δυνατό στοιχείο του επεισοδίου, όμως, δεν είναι η κύρια πλοκή ή η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ δύο χαρακτήρων. Είναι η σχέση που διαλύεται μεταξύ δύο χαρακτήρων και τα πρώτα στοιχεία της εν λόγω διάλυσης τα είδαμε σε μεγάλο βαθμό στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ταυτόχρονα, μαθαίνουμε περισσότερα για το παρελθόν του Rip μέσα από διάφορα flashbacks, τα οποία θα μπορούσαν να είναι καλύτερα εκτελεσμένα. Ίσως και να φταίει το γεγονός ότι ο Rip στο συγκεκριμένο επεισόδιο παρουσιάζεται πιο απότομος σε σχέση με άλλες φορές, το οποίο έχει άμεσες συνέπειες στην σύσταση της ομάδας.