Legends Of Tomorrow S02E08

The Chicago Way
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS02E08 WritersGreg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer, Ray Utarnachitt, Sarah Nicole Jones DirectorRalph Hemecker CastVictor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Franz Drameh, Matt Letscher, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano, Dominic Purcell, Neal McDonough, Wentworth Miller NetworkThe CW

To LEGENDS OF TOMORROW είναι μια ακόμα υπερηρωική σειρά του CW που πρόβαλε το τελευταίο της επεισόδιο για το 2016. Με το The προηγούμενο επεισόδιο ολοκληρώθηκε το πολυσυζητημένο crossover των σειρών της DC, οπότε στο “The Chicago Way “, η σειρά επανήλθε στους κανονικούς της ρυθμούς.

Μεταφερόμαστε στο Σικάγο του 1927, όπου οι ήρωες μας συναντούν μια ακόμη χρονική ανωμαλία. Εκεί, ανακαλύπτουν πως ο Damien Darhk και ο Eobard Thawne, έχουν προσθέσει στην παρέα τους τον Malcolm Merlyn και βοηθούν τον Al Capone! Την ίδια στιγμή, ο Jax προσπαθεί να πείσει τον Stein να μοιραστεί το μυστικό του με τους υπόλοιπους θρύλους. Στην πορεία του επεισοδίου, ο Stein πιάνεται αιχμάλωτος και η Sara έρχεται αντιμέτωπη με το δίλημμα αν θα τον σώσει ή αν θα κυνηγήσει την Legion of Doom.

To επεισόδιο αδυνατεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Αφενός, επειδή για season finale φαντάζει πολύ πρόχειρο, και αφετέρου διότι, μετά το crossover, το LEGENDS δείχνει όλες τις σεναριακές αδυναμίες του. Ευχάριστη έκπληξη η cameo επανεμφάνιση του Captain Cold, που έδωσε άλλη πνοή στο επεισόδιο, κάτι που οι συντελεστές φάνηκε να γνωρίζουν, και ίσως γι’ αυτό δεν έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα σε άλλα σημεία της ιστορίας.