Cannibal #4

Κάθε τέλος μία αρχή
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Cannibal #4

WritersBrian Buccellato, Jennifer YoungArtistMatias BergaraPublisherImage Comics

Η αναζήτηση για την Jolene συνεχίζεται! Ο Cash, στον αγώνα του να ξανασμίξει με την αγαπημένη του, θα συνάψει μια ανίερη συμμαχία. Παράλληλα, ο Danny έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του, όταν η αδερφή του και ο γιος του επισκέπτονται την πόλη, ψάχνοντας για απαντήσεις.

Το δίδυμο Buccellato και Young κλείνουν με δεξιοτεχνία το πρώτο volume της σειράς. Το τέταρτο τεύχος ρίχνει φως στο μυστήριο, δημιουργεί όμως και ορισμένα ακόμη ερωτήματα. Ικανοποιεί την περιέργεια του αναγνώστη για απαντήσεις και συνάμα ανοίγει το δρόμο για τη συνέχεια. Το storytelling της συγγραφικής ομάδας είναι ξεκάθαρα το δυνατό χαρτί της σειράς. Η ιστορία κινείται με απρόβλεπτους ρυθμούς και τελικά κλείνει με μια μικρή ανατροπή, η οποία με έπιασε τελείως απροετοίμαστο!

Το επίπεδο του CANNIBAL παραμένει πολύ ψηλό. Ο τόνος της σειράς διαφέρει πολύ από αυτόν του THE WALKING DEAD και άλλων σειρών με επίκεντρο κάποιου είδους apocalypse, καθώς επικεντρώνεται περισσότερο στο μυστήριο, παρά στην ανάγκη για επιβίωση. Για τους fans ενός καλού crime comic, το οποίο όμως συμπεριλαμβάνει και το υπερφυσικό στοιχείο, το CANNIBAL είναι ότι πρέπει!