Spider-Man #238

Say “uncle”
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Spider-Man #238

WriterBrian Michael BendisArtistOscar BazalduaPublisherMarvel Comics

Οι Sinister Six, υπό την ηγεσία του Iron Spider, θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους να κλέψουν το Helicarrier, με την βοήθεια της Lori. Ο Miles θα προσπαθήσει να τους σταματήσει, χωρίς, όμως, να υπολογίζει ότι στην υπόθεση πρόκειται να εμπλακεί και ο Red Hulk.

Παρ’ όλο που οι Sinister Six είναι μερικοί από τους πιο απειλητικούς εχθρούς του Spidey, η νέα σύσταση της ομάδας δεν ενθουσιάζει. Σε γενικές γραμμές, η ιστορία κυλάει αρκετά αργά και δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εξίσου ενοχλητική είναι και η επανεμφάνιση του Aaron Davis, του θείου του Miles, που αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στο comic, χωρίς να μας δίνεται καμία εξήγηση για το πώς επέστρεψε εν ζωή. Οι νεκραναστάσεις χαρακτήρων έχουν καταντήσει κουραστικές – έλεος πια!

Το SPIDER-MAN #238 συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς με τα προηγούμενα τεύχη της σειράς, αποτελώντας μέρος ενός storyline που έχει κουράσει αρκετά.