Super Sons #14

Lois is in danger
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Super Sons #14

WriterPeter J. TomasiArtistCarlo BarberiPublisherDC Comics

Η Talia επέστρεψε στην ζωή του Damian, για να δει τι τροπή έχει πάρει και πόσο τον έχει επηρεάσει ο πατέρας του. Για να του τραβήξει την προσοχή, αποφασίζει να δολοφονήσει την Lois Lane, μητέρα του φίλου του, Jon.

Ενώ η πλοκή είναι αρκετά απλή, όλο το ζουμί βρίσκεται στις προσωπικότητες των Super Sons και στο interaction μεταξύ τους. Στον χρόνο όπου εκδίδεται ο τίτλος, οι δύο νεαροί ήρωες έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι και έχουν μάθει πολλά ο ένας από τον άλλον. Ιιδιαίτερα ο Damian, ο οποίος διαφέρει πολύ από τον χαρακτήρα που γνωρίσαμε όταν πρωτοεμφανίστηκε στο “Batman & Son” του Grant Morrison.

O Tomasi έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με την εξέλιξη των ηρώων και της φιλίας τους, και η Talia είναι το κατάλληλο εμπόδιο για να ελέγξουμε, ακόμη μια φορά, την πρόοδο του γιου της. Αλλά όλο το τεύχος δεν είναι αφιερωμένο μόνο στον Robin, καθώς ο Superboy έχει να σώσει τη μητέρα του και να ξεμπερδέψει με τους ninja της League of Assassins.

Το σχέδιο του Barberi είναι αρκετά ευχάριστο και ταιριαστό με τις ανάγκες του σεναρίου του Tomasi.