Marvel Knights 20th #2

Elektra Natchios, this is (not) your life...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Marvel Knights 20th #2

WritersMatthew Rosenberg, Donny CatesArtistNiko HenrichonPublisherMarvel Comics

Ο κόσμος έχει ξεχάσει τους ήρωες που τον προστάτευαν και ο Bruce Banner, με τη βοήθεια του Frank Castle, προσπαθεί να τους αφυπνίσει και να τους θυμίσει ποιοι πραγματικά είναι. Μετά την φαινομενική αποτυχία να πάρουν με το μέρος τους τον Matt Murdock, στρέφονται προς την Elektra Natchios, την ιδιοκτήτρια μιας σχολής πολεμικών τεχνών.

Η αντίδραση της Elektra στην αποκάλυψη ότι ζει μια ψεύτικη ζωή, είναι τελείως διαφορετική από αυτήν του Matt. Επιτίθεται στον Frank και αρνείται να εξερευνήσει περαιτέρω την ύπαρξη της αληθινής της ταυτότητας, με το συγγραφικό δίδυμο των Matt Rosenberg και Donny Cates να δίνουν έναν καλό λόγο για αυτή την απόφασή της. Η ιστορία του Matt, από την άλλη, προχωράει ταχέως, αλλά με νέες εκπλήξεις και ανατροπές.

Το art του Niko Henrichon είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ιστορία για να αναδειχθεί πραγματικά. Παίζει περισσότερο με τις σκιές και γεμίζει τις σελίδες με τα μολύβια του, ενώ και οι φιγούρες του είναι on model και βγάζουν έντονο συναίσθημα, όταν χρειάζεται.