Infinite Dark #3

Ισορροπώντας...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Infinite Dark #3

WriterRyan CadyArtistAndrea MuttiPublisherImage Comics

Από την αρχή της σειράς, το INFINITE DARK ισορροπεί. Μοιάζει να είναι λίγο ALIEN ή EVENT HORIZON, αλλά εκεί έξω υπάρχει μόνο το… τίποτα. Έχει την αγωνία του, αλλά φοβάσαι μην προκύψει ένα ακόμα κλισέ με διαστημικό τέρας. Η πρωταγωνίστρια θέλει να είναι badass σαν τη Ripley, αλλά έχει πάρα πολλά ψυχολογικά τραύματα. Το Α.Ι. του σκάφους έχει μια απειλητικά ψυχρή λογική, αλλά φαίνεται πολύ φιλότιμο!

Στο πρόσφατο τεύχος, ο σταθμός μένει χωρίς ρεύμα και αποκαλύπτεται η συνομωσία, η οποία είναι μέσα στη μηδενιστική παράνοια. Υπάρχει, τελικά, κάτι εκεί έξω; Σιγά μη δεν υπήρχε… Μια συνάντηση, λοιπόν, ίσως, να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ισορροπώντας, λοιπόν, ανάμεσα στην τεχνολογία, τον ψυχισμό, το τέλος του σύμπαντος και το… μετέπειτα; Ακόμη και το σχέδιο του Andrea Mutti μοιάζει να ισορροπεί ανάμεσα στο ατμοσφαιρικά σκοτεινό και το ασαφές, στερημένο προσωπικότητας.

Το INFINITE DARK έχει πολλές προοπτικές να προκύψει κάτι καλό, εάν προσπαθήσει. Αν όχι, όμως, θα έχουμε ένα ακόμη Cthulhu… in space!