Ανακοινώθηκε Το Sequel Της Ταινίας SIN CITY

Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες της πρώτης ταινίας SIN CITY, Robert Rodriguez και Frank Miller, ξεκινάει η παραγωγή για το πολυαναμενόμενο sequel στην πρώτη ταινία του 2005. Οι ηθοποιοί θα αρχίσουν να περνούν από casting μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ενώ αναμένεται πολλοί από τους πρωταγωνιστές του πρώτου φιλμ να εμφανίζονται και στο δεύτερο.

Η ταινία θα έχει τον τίτλο SIN CITY: A DAME TO KILL FOR και θα βασίζεται στο ομώνυμο δεύτερο volume της δημοφιλούς σειράς του Frank Miller, σε σενάριο του ίδιου και του βραβευμένου με Όσκαρ, William Monohan (THE DEPARTED). Αν και προς το παρόν η ακόλουθη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί, λέγεται ότι το sequel θα έχει την ίδια λογική με την πρώτη ταινία, εντάσσοντας στο σενάριο δύο άλλες μικρότερες ιστορίες.

“Το πρώτο SIN CITY έβγαλε νοκ-άουτ τους θεατές, καθώς μέχρι τότε δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο.” δήλωσε ο Miller. “O Robert Rodriguez και εγώ πρόκειται να ταράξουμε ξανά τα νερά, παρουσιάζοντας μία άγρια κινηματογραφική εμπειρία που θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο από την πρώτη.”