THE SIMPSONS – Guillermo Del Toro Και Άλλα Highlights Της Επετειακής 25ης Σεζόν

THE SIMPSONS: Homer returns from a Nuclear Power Plant Operating convention a changed man in the all-new "Homerland" 25th season premiere episode of THE SIMPSONS airing Sunday, Sept. 29 (8:30-9:00 PM ET/PT) on FOX. THE SIMPSONS ™ and © 2013 TCFFC ALL RIGHTS RESERVED.SPOILER ALERT! Η παρούσα είδηση περιέχει spoilers για την επερχόμενη σεζόν της σειράς. Αν δεν θέλετε να σας αποκαλυφθούν γεγονότα και καταστάσεις, συνεχίστε εδώ.

25 χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η μακροβιότερη εβδομαδιαία σειρά μυθοπλασίας της αμερικανικής τηλεόρασης, και το Spinoff Online μίλησε με τον executive producer, Al Jean, για την επετειακή σεζόν που ξεκινάει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, ο Jean αποκάλυψε ουκ ολίγα ενδιαφέροντα, υποσχόμενος ότι η 25η σεζόν θα είναι μία από τις καλύτερες της σειράς, με τον horror master Guillermo del Toro να σκηνοθετεί το φετινό “Treehouse of Horror”, τον Comic Book Guy να παντρεύεται – παρουσία του Stan Lee, έναν χαρακτήρα να πεθαίνει, αλλά και κάτι που οι fans των δημιουργιών του Matt Groening περιμέναμε εδώ και χρόνια: λίγο πριν το φινάλε της σεζόν οι Simpsons θα συναντήσουν επιτέλους τους πρωταγωνιστές του FUTURAMA, σε ένα επεισόδιο πλήρως αφιερωμένο στο πολυαναμενόμενο crossover!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα παραπάνω, εδώ.