Στο Τέλος Του Φτάνει Το FABLES

fables

Το FABLES είναι μια σειρά που έχει τύχει αναγνώρισης, λατρείας και έχει φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει πάνω από μια ντουζίνα Eisner και στα πλάνα όλων βρίσκεται η μεταφορά της στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, ενώ έχει αποτελέσει και έμπνευση για video games. Ήταν, άλλωστε, και στην κορυφή του δικού μας Top of the 00s.

Όλα τα καλά πράγματα, όμως, φτάνουν στο τέλος τους. Στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Bill Willingham ανακοίνωσε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στο τεύχος #150. Το τελευταίο τεύχος που έχει ανακοινωθεί είναι το #137, για τον Ιανουάριο του 2014, πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2015. Μαζί με το FABLES, προς το τέλος της θα οδηγηθεί και η σειρά FAIREST που ξεπήδησε από τον ίδιο κόσμο.

Ο Willingham ανακοίνωσε ότι το τελευταίο τεύχος θα είναι μεγαλύτερο και ιδιαίτερο. Το μόνο σίγουρο για μια τέτοια εξαιρετική, επική δουλειά.

Παράλληλα, ο Willingham ανακοίνωσε και ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση. Έσπευσε να διευκρινήσει ότι αυτό σημαίνει πως θα είναι πιο προσεκτικός και εκλεκτικός στις δουλειές που θα κάνει. Όπως και ο ίδιος δήλωσε, είναι πια στα 60 και πρέπει να επενδύσει σωστά τα δημιουργικά χρόνια που του έχουν μείνει.