THE WHITE SUITS #1

Writer: Frank Barbierewhitesuits
Artist: Toby Cypress

Dark Horse Comics

Το όνομα, καθώς και το σκεπτικό, σε παραπέμπουν σε πράκτορες τύπου Men in Black. Μόνο που εδώ δεν υπάρχουν εξωγήινοι. Και δεν προσπαθούν να διατηρήσουν η ειρήνη στον κόσμο. Οι τύποι, οι οποίοι είναι τα White Suits, είναι στυγνοί δολοφόνοι. Τρομερή αντίθεση με το λευκό κουστούμι και την πιο “βρώμικη” δουλειά στο σύμπαν. Δεν ξεπλένεται εύκολα το αίμα από τα χέρια ενός φόνου.

Και αφού δεν ξεπλένεται εύκολα, φαίνεται πως βρήκαμε τον άνθρωπό μας. Έναν πρώην White Suit με μία ελαφριά απώλεια μνήμης. Ακόμα προσπαθεί να κρύψει το μυστικό του, όπως ήταν σίγουρο. ‘Όμως – πάντα υπάρχει όμως – κάποιος τον παρακολουθεί. Ποιος να είναι άραγε; Εγώ ξέρω, εσείς όχι. Αν και ο λόγος παρακολούθησης είναι γνωστός και τεσταρισμένος. Ακόμα, έτσι για να μην ξεφεύγουμε, υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να βρουν και να whitesuits2ξεκοιλιάσουν τη “συμμορία” των White Suits. Θα είμαι ειλικρινής. Τι ρόλο παίζουν και ποιοι είναι αυτοί, είναι ένα μικρό μυστήριο. Πιστεύω, θα ξεκαθαρίσει παρακάτω.

Και να σας πω, καλύτερα έτσι. Όχι για το βάθος σεναρίου και το πλήθος των πληροφοριών που προσφέρει η αρχή. Αλλά, αφού οι White Suits παραμένουν ένα μυστήριο, ας παραμείνουν μυστήριο και οι διώκτες. Να υπάρχει μία ισορροπία. Κυρίως για την αρχή, όπως είπα, που εμφανίζονται και σφάζουν κόσμο χωρίς έναν λεκέ. Πώς γίνεται να φοράς κατάλευκο κουστούμι και ούτε μία τελεία αίμα!

Οπότε, καταλαβαίνετε πως υπάρχει πολύ λευκό στην ιστορία. Αρκετό κόκκινο επίσης. Γενικά, δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Μου αρέσει όμως. Όπως και το σχέδιο. Δεν είναι κάτι το συνηθισμένο, αλλά μου δίνει μία πιο καλλιτεχνική όψη του θέματος. Γενικά, δε μπορώ να πω πως ήταν κάτι με το οποίο τρελάθηκα. Μου κίνησε το ενδιαφέρον. Ελπίζω εάν ενδιαφερθείτε, να μη το μετανιώσετε!