Comic Book Movies & Series: Trailers, Ειδήσεις κ.ά. (Update 14/5)

Gotham-Fox1

— Το κανάλι της Fox έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της πολυαναμενόμενης αστυνομικής, δραματικής σειράς GOTHAM, η οποία θα εστιάζει στον James Gordon, πριν γίνει ο γνωστός σε όλους Commissioner Gordon και πριν την εμφάνιση του Batman. Στη σειρά θα εμφανιστούν, επίσης, ένας πιτσιρικάς Bruce Wayne, και γνωστοί villains από τα comics του Dark Knight, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

— Η σειρά CONSTANTINE έρχεται το φθινόπωρο από το NBC, και μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωσή της, το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα trailer και preview clip. Η τηλεοπτική σειρά θα βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα της DC.

— Με τη σειρά AGENTS OF S.H.I.E.L.D. να παίρνει το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν της, ανακοινώθηκε ότι το ABC θα φιλοξενήσει και μια νέα σειρά βασισμένη στην Peggy Carter. Όπως και στην ταινία CAPTAIN AMERICA: THE FIRST AVENGER, τη βρετανίδα κατάσκοπο θα ερμηνεύει η Hayley Atwell.

Agent-Carter-Show
— Καθώς μετράμε μέρες μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST, ο “βομβαρδισμός” προωθητικού υλικού κορυφώνεται. Αυτή τη φορά δύο clips επικεντρώνονται στους χαρακτήρες Mystique και Quicksilver.

— Όπως κι αν λέγεται το sequel του MAN OF STEEL, ξέρουμε πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας ότι θα είναι prequel της ταινίας JUSTICE LEAGUE. Ο σκηνοθέτης Zack Snyder δημοσίευσε στο Twitter του μια teaser φωτογραφία του batmobile για “ψήσιμο”. Update 14/5: Το πρώτο tweet ακολούθησε ένα ακόμη, με την πρώτη φωτογραφία του Ben Affleck ως Βatman.

Batmobile02
snyder-full-d4a5d

Update 14/5: Κατά τη διάρκεια της λονδρέζικης πρεμιέρας του Χ-ΜΕΝ: DAYS OF FUTURE PAST, η παραγωγός Laura Shuler Donner επισημοποίησε τις φήμες που ήθελαν τον Channing Tatum να πρωταγωνιστεί ως Gambit σε ομώνυμο spinoff. Όσο για την ίδια την ταινία, υπομονή μέχρι το 2018.

Channing-Tatum-Gambit