Birthright #11

Το επικό quest συνεχίζεται
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Birthright #11

WriterJoshua WilliamsonArtistAndrei BressanPublisherImage Comics (Skybound)

Το επικό quest συνεχίζεται. Τώρα, όμως, όλα θα είναι πολύ διαφορετικά. Εφόσον ο μεγάλος αδερφός σώζει τον Mikey (τον όχι τόσο “μικρό” του αδερφό).

Και εδώ αλλάζουν τα πράματα. Ο κακός στα μάτια μας Mikey, που έχει μολυνθεί από το Nevermind, αναζητά τρόπο να κυριεύσει ο Lore και τον κόσμο μας. Ο αδερφός του, τελικά, πιάνει τα σημάδια και έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη στον μικρό του αδερφό. Πλέον την έχει χάσει τελείως, αλλά σαν καλός προστάτης παραμένει δίπλα του, ελπίζοντας πως θα τα καταφέρει να τον απαλλάξει και τελικά να σώσει και τον μικρό του αδερφό και τον κόσμο.

Οπότε, με έναν δικό του πιστό ακόλουθο συνεχίζει το ταξίδι του πλάι στον Mikey. Εν τω μεταξύ, έχουμε ακόμα μία αναδρομή στο παρελθόν και άλλο ένα στοιχείο, για να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ και να καταλάβουμε γιατί πρόδωσε τόσο κόσμο ο “ήρωας”. Γενικά, κύλισε πιο χαλαρά αυτό το chapter της ιστορίας μας και μας γεμίζει με όλο και περισσότερη αγωνία για το τέλος.