Clean Room #3

Η τελευταία σελίδα δίνει ελπίδες για τη συνέχεια
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Clean Room #3

WriterGail SimoneArtistJon Davis-HuntPublisherDC Comics (Vertigo)

Η Ms. Mueller μας ανοίγει, ακόμη μία φορά, το CLEAN ROOM, για να ψάξει όσα βλέπει και δεν βλέπει το ανθρώπινο μάτι, στο πρόσωπο του Mr. Wei, ο οποίος δεν περπατάει πάνω από 171 βήματα την ημέρα. Φαντάζομαι πως αναρωτιέστε “γιατί”.

Γιατί, μία ωραία πρωία, καθώς ψάρευε σε ένα ποτάμι, είχε μία πολύ τραυματική εμπειρία με εξωγήινους. Ή και δαίμονες. Ή ίσως και ένα από αυτά τα ευφάνταστα και πολύχρωμα δαιμόνια που γυρνάνε γύρω από τους ώμους των ηρώων μας. Λοιπόν, μέσα από το ανισόρροπο – πλέον – μυαλό του Mr. Wei, η Mueller θα έρθει αντιμέτωπη με κάποιον που δεν περίμενε. Στο μεταξύ, η Chloe ταξιδεύει για το σπίτι της, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Όχι πως και σπίτι της να φτάσει θα αλλάξει κάτι. Κάποιος (ή ακόμη καλύτερα “κάτι”) έχει μπει στο σπίτι της, το κάνει ρημαδιό, σκοτώνει και τους γείτονες, και φεύγει ανενόχλητος.

Προσωπικά, η σειρά δεν με κέρδισε από την αρχή – εκτός από το σχέδιο, το οποίο είναι αρίστης ποιότητας. Αλλά έμεινα, επειδή ήμουν περίεργη για την εξέλιξη της υπόθεσης. Και έρχεται, λοιπόν, η τελευταία σελίδα, που μου δίνει ελπίδες για τη συνέχεια, τις οποίες ελπίζω να επιβεβαιώσουν οι δημιουργοί…