Justice League vs Suicide Squad

Το πρώτο event της DC μετά το Rebirth

Εν αναμονή του JUSTICE LEAGUE του 2017 και με το SUICIDE SQUAD να είναι το talk of the town του καλοκαιριού, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι η DC σπεύδει να αξιοποιήσει τη δημοτικότητα που απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή οι χαρακτήρες της.

Τον Δεκέμβριο, λοιπόν, και μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες καθώς οι Justice Leaguers θα ανακαλύψουν την ύπαρξη της Task Force X και, όπως φαντάζεστε, δε θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. Όπως γίνεται συνήθως, βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις, τελικά θα πρέπει να συνεργαστούν, καθώς μια άλλη ομάδα, που γνωρίζει πολλά μυστικά κι έχει βαθιές ρίζες στο DC Universe, μα και στα γεγονότα του REBIRTH, θα επιστρέψει για να απειλήσει τους ήρωες. Και κάπου εδώ αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον το εγχείρημα, καθώς, σύμφωνα με τον Geoff Johns, τα γεγονότα αυτά θα είναι το σημείο εκκίνησης του Phase 2 του REBIRTH.

Η σειρά, την οποία υπογράφουν οι Joshua Williamson και Jason Fabok, θα αποτελείται από έξι τεύχη, ενώ αναμένονται και διάφορα tie-ins.