The Beauty #10

Μια ακόμη παράλληλη ιστορία
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Beauty #10

WriterJason A. HurleyArtistBrett WeldelePublisherImage Comics

H κύρια ιστορία έχει σταματήσει εδώ και τέσσερα τεύχη και το THE BEAUTY #10 είναι ακόμα μία παράλληλη ιστορία. Είναι το τρίτο κομμάτι αυτής της μικρής έξτρα ιστορίας και μάλλον το τελευταίο. Όλα αυτά τα filler κεφάλαια φαίνεται να έχουν μία μικρή σχέση, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με τη βασική εξέλιξη του comic.

Αφήσαμε το THE BEAUTY να κλείνει αρμονικά κομμάτι του. Τώρα βλέπουμε καθημερινούς ανθρώπους – όχι τόσο απλούς όσο θα πιστεύατε – πώς επηρεάζονται από αυτή την παράξενη ασθένεια. Τέλος πάντων, στο παρόν τεύχος έχουμε την εκδίκηση της ηρωίδας μας, όταν η μεγάλη μαφία σκοτώνει τον μέντορα – τη μόνη μορφή πατέρα που είχε γνωρίσει – και τον αγαπημένο της, τον οποίο πρόσφατα βρήκε. Είναι η τραγική ειρωνεία του ποτέ να μη γίνεται όλα να δουλεύουν ρολόι στη ζωή.

Το τέλος θα μας αφήσει και πολλά ερωτήματα, όπως ποια είναι η ακριβής σύνδεση με τον ιό που ταράζει τη Γη αυτή τη στιγμή και με το άλλο filler. Αυτό γιατί, παρόλο που είναι τελείως διαφορετικές ιστορίες, φαίνεται να έχουν κάποια σύνδεση, η οποία περιμένουμε να εμφανιστεί.

Αυτή την ιστορία την “έντυσε” ο Brett Weldele, ο οποίος μας δείχνει μία άλλη πλευρά της ομορφιάς, μέσα από τα σχέδια του και το χρώμα του στην υφή της νερομπογιάς.