Paper Girls #14

Ολοταχώς προς την μεγαλύτερη περιπέτεια!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Paper Girls #14

WriterBrian K. VaughanArtistCliff ChiangPublisherImage Comics

Ακόμα χαμένη στην προϊστορική εποχή, η τετράδα επιτέλους ξαναενώνεται! Αφού τις χώρισε εκείνο το τέρας, όπου βρήκαν και μία καινούργια φίλη, έζησαν τις μικρές τους ξεχωριστές περιπέτειες.

Τώρα, όλες μαζί οδεύουν προς την τελική και μεγαλύτερη από όλες αυτές: μία ομάδα τριών αντρών, που τρέμει η κοπέλα που βρήκε η τετράδα. Ο φόβος πηγάζει από το κυνήγι που κάνουν για να της πάρουν τον γιο (που εκείνη ισχυρίζεται πως είναι παιδί και των τριών). Ακόμα, την εποχή αυτή σε εκείνο το σημείο βρίσκεται και μία εξερευνήτρια, από εκείνους τους περίεργους που τριγυρνάνε με τις μηχανές τους σε διάφορα κομμάτια του χρόνου. Και δυστυχώς, την έχουν κρεμάσει ανάποδα οι άγριοι.

Ο σκοπός της, παρ’ όλα αυτά, είναι να βρει μία οντότητα από την τέταρτη διάσταση, που για να την καταλάβουμε έχει πάρει μορφή που την αντιπροσωπεύει στον τρισδιάστατο χώρο. Και προφανώς, τα κορίτσια βρέθηκαν εκεί σχεδόν πρώτες και η περιέργεια τους είχε ισχυρότερη δύναμη από την λογική. Συνήθως δεν αγγίζω το αιωρούμενο χρωματιστό πρίσμα που πετάει κομφετί.

Τα κορίτσια, αφού τη σώζουν, οδηγούν την εξερευνήτρια στο “πράγμα” και θα προσπαθήσουν να παζαρέψουν την επιστροφή τους στο ’88 και να μάθουν περισσότερα για όλα αυτά που τους συμβαίνουν. Ξαφνικά, η κοπέλα εμφανίζεται χτυπημένη και εξαθλιωμένη χωρίς τον γιο της. Τον πήραν οι “πατέρες” για να τον κάνουν τι;