Saga #44

Same old, same old...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Saga #44

WriterBrian K. VaughanArtistFiona StaplesPublisherImage Comics

Για ακόμα μία φορά, η ιδιόρρυθμη οικογένειά μας έρχεται αντιμέτωπη με μία καινούρια περιπέτεια και η μικρή Hazel γνωρίζει καινούρια συναισθήματα και καταστάσεις. Ξανά!

Τα τελευταία νέα της οικογένειας όταν τελείωσε η προηγούμενη περιπέτεια μας αφήνουν με τον χαμό ενός αγέννητου παιδιού. Μεγάλη λύπη, κακός οιωνός, αλλά πρέπει να το βγάλουν από την Alana, καθώς έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία της. Οπότε πηγαίνουν στον έναν πλανήτη όπου γίνεται αυτή η διαδικασία.

Δυστυχώς στην προχωρημένη κατάστασή της, απαγορεύεται ρητά να γίνει αυτή η επέμβαση. Ευτυχώς, υπάρχει ένα “παράνομο” μέρος στην άλλη πλευρά του πλανήτη, όπου μπορούν να το κάνουν. Οπότε, αποφασίζουν οικογενειακώς να μπουν σε νέους κίνδυνους – προφανώς, ούτε στην λαϊκή δε μπορούν να πάνε χωρίς προβλήματα.

Αφήνουν την Petrichor πίσω, για να προσέχει το σκάφος τους και τα υπόλοιπα θα περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν, μιας και μία συμμορία μαθαίνει για την ύπαρξή τους. Και κάτι παίζει με τον The Will και όλο το σύμπαν που έχει βαλθεί να τους κυνηγάει!

Same old, same old, αλλά μάλλον θα δούμε λίγο παραπάνω Petrichor τώρα και, χαίρομαι γιατί τα σπάει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας!