Generations: Banner Hulk & Totally Awesome Hulk

Don't judge a book by its (awful) title
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Generations: Banner Hulk & Totally Awesome Hulk #1

WriterGrek PakArtistMatteo BuffagniPublisherMarvel Comics

Το GENERATIONS είναι μια ανθολογία της Marvel, που θα αναλάβει να φέρει μαζί παλιούς και νέους χαρακτήρες με το ίδιο alias, γιατί, apparently, αυτό είναι κάτι που χρειαζόταν να γίνει. Χωρίς πολλές-πολλές εξηγήσεις, ο Amadeus Cho μεταφέρεται στο παρελθόν, στη μέση μιας μάχης του παλιού Hulk, Bruce Banner, με τους στρατιώτες του General Ross.

Οι δύο Hulks παλεύουν μεταξύ τους (δεν θα ήταν comic της Marvel διαφορετικά) και μετά μαζί, ένα ραδιενεργό τέρας εμφανίζεται σε μια κοντινή πόλη και ο Bruce με τον Amadeus συζητούν για το βάρος του να κουβαλά κανείς τον Hulk μέσα του και τι σημαίνει να καταπιέζει κανείς τον θυμό του.

Η εικονογράφηση του Matteo Buffagni αποδίδει τέλεια το συναίσθημα πως όσα διαβάσουμε έχουν για φόντο τον απόηχο μιας περασμένης εποχής. All in all, μια αξιοπρεπής μικρή ιστορία, παρ’ όλο που ο τίτλος μοιάζει να φωνάζει “μείνε μακριά”.