The Woods #35

To τέλος πλησιάζει
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Woods #35

WriterJames Tynion IVArtistMichael DialynasPublisherBoom! Studios

Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της σειράς και την επιστροφή των ηρώων μας στο κανονικό τους σπίτι, την Γη.

Αυτό είναι δουλειά του Adrian, με τη βοήθεια της Karen, μιας και ο ίδιος έχει πεθάνει εδώ και καιρό και είναι ουσιαστικά φάντασμα. Το ακριβές σχέδιό του εμείς δεν το μαθαίνουμε κατευθείαν. Συνδέει, όμως, τον ναό των Mayas που είδαμε στα πρώτα τεύχη, την μαύρη πέτρα που βρίσκεται μέσα στο ναό και την συνεργασία των ανθρώπων που έχουν μείνει στον εξωγήινο αυτό πλανήτη. Κυρίως γιατί ο Isaac, ετοιμάζεται (και καταφέρνει) να τους επιτεθεί με όλη την πανίδα του πλανήτη.

Εάν τα καταφέρουν όλα αυτά, ο Adrian υπόσχεται επιστροφή στη Γη, αλλά και να τη διατηρήσει ανέπαφη από την εξωγήινη ζωή. Ειδικά από αυτή τη ζωή-τεχνητή νοημοσύνη σε μορφή πλανήτη, μιας και έχει σκοπό να γίνει ο καινούργιος άνθρωπος.

Τέλος, μάλλον τον μεγαλύτερο ρόλο τον έχει η Karen, η οποία αυτή τη φορά φαίνεται πιο αποφασισμένη από ποτέ. Η τελική ευθεία έχει αρχίζει να χαράζεται. Ανυπομονώ για το τέλος!