Extremity #10

Ακάθεκτο και στο 2018!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Extremity #10

Writer/ArtistDaniel Warren JohnsonPublisherImage Comics

Αν το 2017 κατάντησε επαναλαμβανόμενο να λέμε πως το EXTREMITY είναι το must της χρονιάς, τότε brace yourselves γιατί το 2018 φαίνεται ότι θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, καθώς το mini series φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του.

Έχοντας απογοητευτεί από την εμμονή του πατέρα τους με την εκδίκηση, η Thea και ο Rollo αναρωτιούνται για το ποια πλευρά ενός αγαπημένου προσώπου που σε απογοητεύει είναι η “πραγματική”, ενώ ο Siloh, το ανδροειδές-στρατιώτης, έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Για πρώτη φορά, η σειρά παίρνει μια ανάσα από τον πόλεμο ανάμεσα στις φυλές των ιπτάμενων πόλεων και ο Daniel Warren Johnson αφιερώνει λίγο χρόνο στο να μοιραστεί μαζί μας λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για την ξεχασμένη, αρχαία εποχή, που έφερε τον κόσμο του EXTREMITY στην σαφέστατα post-apocalyptic κατάσταση που βρίσκεται τώρα.

Το EXTREMITY συνεχίζει να είναι μια εξαιρετική ιστορία που δεν θα έπρεπε να χάσετε και, ειδικά μετά τα twists που κρύβει το συγκεκριμένο τεύχος, η αγωνία για το φινάλε έχει αυξηθεί δραματικά.