Legends Of Tomorrow S04E10

The Getaway
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS04E10 WritersMatthew Maala, Ubah Mohammed DirectorViet Nguyen CastBrandon Routh, Caity Lotz, Maisie Richardson-Sellers, Tala Ashe, Jes Macallan, Nick Zano, Matt Ryan, Dominic Purcell NetworkThe CW

Είναι εκνευριστικό το πώς οι superhero σειρές του CW αδυνατούν να διατηρήσουν σταθερό ρυθμό και ποιότητα. Έτσι, ενώ το ARROW και το THE FLASH φέτος έχουν καταφέρει και κινούνται σε σχετικά αξιοπρεπή επίπεδα, το LEGENDS OF TOMORROW έχει εξελιχθεί σε ένα τεράστιο μπάχαλο.

Στο πρόσφατό επεισόδιο, η ομάδα απαγάγει τον Richard Nixon, ο οποίος έχει καταπιεί ένα δαίμονα που τρέφεται με ψέματα, με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ να λέει μόνο αλήθεια, κάτι που, όπως φαντάζεστε, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στο Χωροχρόνο.
Αυτό όμως έρχεται σε σύγκρουση με το Time Bureau και τον Hank Heywood, με αποτέλεσμα ο Nate και η Zari να βρεθούν να παίζουν σε διπλό ταμπλό. Παράλληλα, η άκρως εκνευριστική Mona παλεύει με τις αλλαγές που αντιμετωπίζει, ενώ προς το τέλος συμβαίνουν μια σειρά από ανατροπές, οι οποίες φαίνεται πως θα έχουν σοβαρές συνέπειες στους πρωταγωνιστές.

Χωρίς να είναι πολύ κακό, το πρόσφατο επεισόδιο αποτυγχάνει με τη σειρά του κι αυτό να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον για τη σειρά που δείχνει να μην ξέρει καθόλου πού πάει, ενώ οι δημιουργοί συνεχίζουν να δείχνουν μπερδεμένοι για το αν κάνουν μια σειρά για παιδιά ή για ενήλικες, με αποτέλεσμα να μην απευθύνονται ούτε στους μεν ούτε στους δε. Δεν σας κρύβω ότι πλέον ανυπομονώ για το τέλος της φετινής κακής σεζόν κι ελπίζω του χρόνου τα πράγματα να είναι λίγο καλύτερα.