Το Sequel Του MAN OF STEEL Απέκτησε Τίτλο (Και Site)

dawn-of-justice

Ακριβώς δύο χρόνια πριν την έξοδό του στις αίθουσες, το πολυσυζητημένο sequel της ταινίας MAN OF STEEL, απέκτησε τίτλο και μάλιστα δηλωτικό της συνέχειας που όλοι περιμένουμε σε σχέση με το cinematic universe της DC. Παράλληλα έκανε το ντεμπούτο της και η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το Variety, ο τίτλος της ταινίας είναι ΒΑΤΜΑΝ V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE καθιστώντας πλέον σαφές ότι θα πρόκειται για prequel της επερχόμενης JUSTICE LEAGUE. Όπως ήδη ξέρουμε, ο Henry Cavill επιστρέφει στο ρόλο του ως Superman, ο Ben Affleck θα κάνει το ντεμπούτο του ως Batman, η Gal Gadot ως Diana Prince/Wonder Woman και ο Ray Fisher ως Cyborg. Πριν από ένα μήνα είχε ανακοινωθεί ότι ο Zack Snyder θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και για την ταινία Justice League.

Το ΒΑΤΜΑΝ V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE θα βγει στις αίθουσες στις 6 Μαϊου του 2016, με το cast της πρώτης ταινίας να επιστρέφει [Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White), Diane Lane (Martha Kent)] και με προσθήκες τον Jesse Eisenberg ως Lex Luthor, τον Jeremy Irons ως Alfred και τη Holly Hunter σε ρόλο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το φιλμ.