Seven To Eternity #3

Κάτι πολύ ενδιαφέρον φαίνεται να ξεκινάει!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Seven To Eternity #3

WriterRick RemenderArtistJerome OpeñaPublisherImage Comics

Κάτι πολύ ενδιαφέρον φαίνεται να ξεκινάει στον νέο τίτλο της Image, SEVEN TO ETERNITY.

Ο πρωταγωνιστής μας, Adam Osidis, ενώνει τις δυνάμεις του με τους ιππότες Mozak, για να πολεμήσουν τον Mud King (ή God of Whispers). Αν η παραπάνω πρόταση δεν σας κίνησε έστω και λίγο το ενδιαφέρον, ίσως να μην είστε ο κατάλληλος αναγνώστης για την συγκεκριμένη fantasy περιπέτεια.

Με μια ιστορία που φαίνεται να κινείται αρκετά γρήγορα, το SEVEN TO ETERNITY καταφέρνει να δημιουργεί αρκετές απορίες για το πώς πρόκειται να εξελιχθεί η πλοκή του, ενώ τα συχνά flashbacks λειτουργούν εξαιρετικά, δίνοντάς μας μια πολύ πιο ακριβή ματιά στον κόσμο, κάθε φορά που η αφήγηση κάνει τέτοια μπρος-πίσω.

Και ενώ όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα και καλογραμμένα, θα μπορούσαν άνετα να έχουν απλά ξεπατικωθεί από ένα DnD campaign, αλλά αυτό που κάνει το SEVEN TO ETERNITY να ξεχωρίζει πραγματικά, είναι η εικονογράφηση του Jerome Opeña. Στον κόσμο του Adam Osidis και της οικογένειάς του, τα πάντα μοιάζουν φθαρμένα, βρώμικα και με μπόλικη ιστορία πίσω τους, πράγμα που ενισχύει το world-building και μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για τον κόσμο τους.

Φυσικά, είναι ακόμη νωρίς για να μπορούμε να κρίνουμε πώς θα εξελιχθεί, αλλά, μέχρι στιγμής, πρέπει να παραδεχτώ ότι το SEVEN TO ETERNITY με κέρδισε.