Το Netflix Αγόρασε Τη Millarworld

Στη συμφωνία δεν εμπεριέχονται τα Kick-Ass και Kingsman

Η Millarworld, η εταιρία που έφτιαξε ο Mark Millar και μέσω της οποίας προωθούσε τα comics του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ανήκει πλέον στο Netflix.

Ο Ted Sarando δήλωσε, εκ μέρους του Netflix, πως “Ο Mark είναι ότι πιο κοντά υπάρχει σε μοντέρνο Stan Lee”, ενώ ο Millar, από την πλευρά του, δήλωσε “Ερωτευμένος με τη δουλειά του Netflix κι ενθουσιασμένος με τα σχέδια τους. To Netflix είναι το μέλλον και η Millarworld δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο σπίτι”. Μάλιστα, συνέκρινε την αγορά με αυτές της DC από τη Warner Bros. και της Marvel από τη Disney, δηλώνοντας πως “είναι μόλις η τρίτη φορά στην ιστορία που γίνεται κάτι τέτοιο”.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους Frank Quitely, Stuart Immonen, Goran Parlov, Leinil Francis Yu, Rafael Albuquerque, Steve McNiven, Greg Capullo, Sean Murphy, J.G. Jones, Duncan Fegredo, Tony Harris, Dave Gibbons και John Romita Jr., οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρίας.

Στο τελικό deal μεταξύ των δύο, δεν εμπεριέχονται τα KINGSMAN και KICK-ASS, αφού είναι μέρος άλλης συμφωνίας με εταιρίες του Hollywood. Όπως επιβεβαίωσε ο Mark Millar, πέρα από τα comics που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν, η Millarworld θα συνεχίσει να εκδίδει νέες ιστορίες υπό τη σκεπή του Netflix.