Seven To Eternity #8

Μια απολαυστικότατη, σκοτεινή fantasy περιπέτεια!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Seven To Eternity #8

WriterRick RemenderArtistJames HarrenPublisherImage Comics

Το όγδοο τεύχος του SEVEN TO ETERNITY συνεχίζει μια ιστορία που θα μπορούσε να περιγραφεί ως το πιο παράξενο D&D campaign που μεταφέρθηκε ποτέ σε comic. Κοινώς, η πλοκή αυτή καθαυτή συνεχίζει να μην ξεφεύγει σημαντικά από την πεπατημένη του fantasy.

Συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με την ομάδα των τελευταίων Mozak Knights (μερικοί εκ των οποίων μαθαίνουμε πως είναι πιο “γκρίζοι” από άλλους, για να υπάρχει και λίγο ενδιαφέρον), τους τρομακτικούς ανταγωνιστές τους, μπόλικο ατσούμπαλο exposition και τις απαραίτητες καθυστερήσεις που οφείλει να περιλαμβάνει ένα επικό ταξίδι, καθώς η ομάδα βγαίνει από τον δρόμο της για να σώσει την ζωή της Jevalia.

Παρ’ όλο που τίποτε από τα παραπάνω δεν είναι συνταρακτικά πρωτότυπο, οι στιλιστικές επιλογές στο στήσιμο του κόσμου της οικογένειας των Osidis και των Mozak Knights είναι που κάνουν το SEVEN TO ETERNITY να ξεχωρίζει.

Οφείλω, βέβαια, να πω ότι η απουσία του Jerome Opena από την εικονογράφηση μας στοίχισε, αλλά το SEVEN TO ETERNITY παραμένει μια απολαυστικότατη, σκοτεινή fantasy περιπέτεια.