Winnebago Graveyard #4

Θρίλερ σε μορφή comic
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Winnebago Graveyard #4

WriterSteve NilesArtistAlison SampsonPublisherImage Comics

Ένα thriller σε μορφή comic φτάνει στο τέλος του. Έχουμε αφήσει την οικογένειά μας σε μία αρκετά περίεργη κατάσταση. Κάποιος έκλεψε το τροχόσπιτο τους, επισκέφτηκαν ένα πολύ αποκρουστικό λούνα παρκ και βρήκαν καταφύγιο σε μία εντελώς άδεια πόλη.

Δε το λες και το καλύτερο Σαββατόβραδο! Αλλά, για καλό τους, βρήκαν τον σερίφη και ένα ξενοδοχείο να κοιμηθούν. Για κακή τους τύχη, βέβαια, η πόλη “στεγάζει” μία αίρεση που επιθυμεί κάποιες θυσίες. Και συνήθως την πέφτουν σε ξένους με τροχόσπιτα. Και εδώ βλέπουμε και το νεκροταφείο των τροχόσπιτων. Εκεί έχουν φέρει ένα τέρας-δαίμονα από τα βάθη της κολάσεως για να τους κάνει κιμά. Όμως, με την ηρωική θυσία του πατριού, το σκοτώνουν.

Παίρνουν, λοιπόν, το κουφάρι του τέρατος και αποφασίζουν να ισοπεδώσουν την πόλη. Με πολύ συνοπτικές διαδικασίες και φωτιά. Όλοι εντωμεταξύ έχουν βαλθεί να τους πάρουν στο κυνήγι. Μαντέψτε τι έγινε!

Δε θα σας πω, αλλά θα πω πως συνολικά η σειρά, αν και δεν ήταν η επιτομή στα horror comics, είχε μία πολύ ωραία αίσθηση ταινιών τρόμου του ’70, τις οποίες η συγγραφέας ήθελε να αναστήσει. Και σαν σύνολο – σενάριο και σχέδιο – το έβγαζε πολύ ωραία.

Αν σαν αρέσει γενικά το είδος, ρίξτε μία ματιά!