Legends Of Tomorrow S04E01

"The Virgin Gary"
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS04E01 WritersPhil Klemmer, Grainne Godfree DirectorGregory Smith CastBrandon Routh, Caity Lotz, Nick Zano, Dominic Purcell, Tala Ashe, Matt Ryan, Adam Tsekhman, Jes Macallan, Thomas F. Wilson NetworkThe CW

Παρόλο που ούτε το LEGENDS OF TOMORROW δεν κατάφερε πέρσι να ξεφύγει από τον κατηφορικό δρόμο του υπόλοιπου Arrowverse, η σειρά στάθηκε αξιοπρεπώς, αποτελώντας με ένα τρόπο την πιο “τίμια” superhero σειρά του CW.

Τώρα, η ομάδα επιστρέφει και ταξιδεύει στο Woodstock, προκειμένου να σταματήσει ένα τέρας, το οποίο δραπέτευσε στον κόσμο μας, μετά τα γεγονότα του περσινού φινάλε. Σύμμαχός τους και πάλι ο John Constantine, ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό, θα αποτελέσει βασικό μέλος του φετινού cast.

Βλέποντας το επεισόδιο, αυτό που γίνεται ξεκάθαρο είναι ότι το πρόβλημα το οποίο είχε αρχίσει να γίνεται αντιληπτό από τα τέλη του προηγούμενου κύκλου συνεχίζει να υπάρχει, καθώς οι δημιουργοί φαίνεται να έχουν χάσει τη μπάλα, όσον αφορά στο ύφος της σειράς. Από τη μία, ακολουθώντας το δρόμο της απόλυτης υπερβολής, τα όσα παρακολουθούμε κινούνται στα όρια της παρωδίας και από την άλλη, τελείως ξαφνικά, η σειρά γίνεται εντελώς σκοτεινή θυμίζοντας το CONSTANTINE του NBC. Αυτά συντελούν στον να μην είναι καθόλου ξεκάθαρο σε ποιόν τελικά απευθύνεται η σειρά.

Προσπαθώντας να μπλέξει superheroes, ταξίδια στο χρόνο, supernatural στοιχεία, έρωτες, οικογενειακά προβλήματα, χιούμορ, δράμα, pop αναφορές, σκηνές τρόμου και κοινωνικά μηνύματα, το πρώτο επεισόδιο καταλήγει ένας ανυπόφορος αχταρμάς, ο οποίος με κάνει να ανησυχώ τρομερά για το μέλλον της σειράς.