Superman: Lois And Clark #4

Ο καλύτερος super-τίτλος αυτή τη στιγμή!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Superman: Lois And Clark #4

WriterDan JurgensArtistsLee Weeks, Marco SantucciPublisherDC Comics

Το SUPERMAN: LOIS AND CLARK συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του (no pun intended) με το τέταρτο τεύχος. Η ιστορία ξεκινά με ένα πολύ όμορφο flashback, που εξιστορεί την πρώτη επίσκεψη του ζευγαριού στη Metropolis του New 52 Universe. Η σκηνή αναδεικνύει τη φοβερή χημεία που έχουν αυτοί οι δύο χαρακτήρες (δεν είναι τυχαίο, βέβαια, ότι το σενάριο υπογράφει ο Dan Jurgens). Παρότι είμαι από αυτούς που είδαν θετικά τη σχέση του Superman με τη Wonder Woman, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι ένιωσα μια νοσταλγία και επιθυμία να ξαναδώ τη Lois και τον Clark μαζί ξανά.

Anyway, το υπόλοιπο τεύχος κυλάει ομαλά, με την οικογένεια Kent, εεε… White ήθελα να πω, να έχει χωριστεί, με τη μεν Lois να ερευνά την Intergang, μαζί με τον Jon στην Καλιφόρνια, τον δε Clark να βρίσκεται απομονωμένος στο Fortress of Solitude. Το σενάριο είναι αρκετά καλό και το artwork ικανοποιητικότατο, στον καλύτερο super-τίτλο αυτή τη στιγμή.