Agents of S.H.I.E.L.D. S03E12

“The Inside Man”
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Season/EpisodeS03E12 WritersCraig Titley, Joss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen DirectorJohn Terlesky CastClark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge NetworkABC

Στην πρώτη κοινή αποστολή του Coulson με τον Talbot (ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές), ο οποίος έχει οριστεί αρχηγός της ATCU, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται αρχικά. Οι δύο άντρες πρέπει να συνεργαστούν, με εντολή του προέδρου, ώστε να διασφαλίσουν ότι το διεθνές συνέδριο για τους Inhumans θα διεξαχθεί με ασφάλεια, ενώ παράλληλα η ομάδα της S.H.I.E.L.D. προσπαθεί να ξετρυπώσει τον πράκτορα της HYDRA που μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από τους συνέδρους και πρέπει να αποδεχτούν και τον Creel που, σύμφωνα με τον Talbot, έχει αναμορφωθεί και είναι πλέον με τους καλούς. Εν τω μεταξύ, ο πάλαι ποτέ Ward αρχίζει να δυναμώνει τρομακτικά (και αηδιαστικά), προκαλώντας τον πανικό ακόμα και στους πράκτορες της HYDRA.

Η σειρά έχει επιστρέψει δυναμικά μετά το mid-season διάλειμμα και ανεβάζει σταθερά τους τόνους με κάθε επεισόδιο. Το “The Inside Man”, ήταν καλογραμμένο, με αρκετή δράση, αλλά και διεισδυτικές ματιές σε ορισμένους από τους χαρακτήρες. Έχει ενδιαφέρον πόσο ωρίμασε ο χαρακτήρας της Daisy/Skye που στην πρώτη σεζόν ήταν έρμαιο αποφάσεων της στιγμής, ενώ τώρα πια, μετά από αρκετές περιπέτειες και αποκαλύψεις για το παρελθόν της, έχει εξελιχθεί σε καθοδηγητή για άλλους Inhumans και είναι κατασταλαγμένη όσον αφορά στην αποδοχή των δυνάμεων της. Στην εντελώς αντίθετη πλευρά, ορισμένα μέλη της ομάδας πρέπει να μάθουν να ελέγχουν τα νεύρα τους.

Πάντως, από πέρσι κυκλοφορούν ειδήσεις στο internet σχετικά με πιθανά spin-off της σειράς, με πιο πρόσφατη και πιο σίγουρη (από ό,τι φαίνεται), για το MOST WANTED, με την Mockingbird και τον Hunter. Μήπως να τους παρατήσει όλους ο Phil και να πάει διακοπές; Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι σκληρά εργαζόμενος και τις αξίζει.