Justice League #48

Η μητέρα όλων των μαχών!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Justice League #48

WriterGeoff JohnsArtistJason FabokPublisherDC Comics

Με το REBIRTH event να πλησιάζει, το JUSTICE LEAGUE είναι – ίσως – ο μόνος τίτλος που με ενδιαφέρει στο πώς θα ολοκληρωθεί. Φτάνοντας προς το τέλος του “The Darkseid War” storyline, το σκηνικό της τελικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Justice League (που έχει κάνει ανίερη συμμαχία με το Crime Syndicate) και τον Mobius/Anti-Monitor έχει στηθεί για τα καλά. Η μάχη ξεκινά από αυτό το τεύχος και δε μπορεί παρά να είναι επικών διαστάσεων.

Τα δύο highlights του τεύχους τα μοιράζονται οι δύο δημιουργοί του. Ο Geoff Johns μας δίνει έναν καταπληκτικό Owlman στην εναρκτήρια σκηνή, όπου αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται – πράγματι – για τον Batman ενός παράλληλου σύμπαντος και όχι απλά για έναν super-villain. Ο Jason Fabok, που ούτως ή άλλως συνεχίζει να δίνει ρεσιτάλ με το artwork του, μας χαρίζει μια καταπληκτική διπλή splash σελίδα με την έλευση του “ιππικού” που λέγεται Green Lantern Corp. Το JUSTICE LEAGUE έχει βάλει ψηλά τον πήχη και συνεχίζει να τον περνά με ευκολία κάθε μήνα.