Trinity Annual #1

Δαιαιαιαιαιαιαί-μο-νεεεεεεεες!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Trinity Annual #1

WriterRob WilliamsArtistGuillem MarchPublisherDC Comics

Καλοκαιράκι έχουμε (καλά, φέτος όχι και τόσο, αλλά τέλος πάντων…), τι καλύτερο από ένα ενισχυμένο annual για να απολαύσουμε δίπλα στο κύμα ή στη δροσιά του air-condition; Και μιας και είπαμε για καλοκαιράκι, τι πιο ταιριαστό από μία ιστορία που λαμβάνει χώρα στα ελληνικά νησιά; Σε ένα από αυτά, η διασπασμένη, μετά την αποχώρηση του Lex Luthor, τριάδα των villains (τα άλλα δύο μέλη της είναι ο Ra’s Al Ghul και η Circe) θα απελευθερώσει το δαίμονα Etrigan από τα δεσμά του Jason Blood. Και τι κάνει ένας απελευθερωμένος δαίμονας; Μα, φυσικά, επιτίθεται σε ό,τι βρεθεί στο διάβα του! Θα καταφέρουν οι τρεις ήρωες να αντιμετωπίσουν έναν τέτοιο αντίπαλο και, αν ναι, με τι κόστος;

Η ιστορία του Rob Williams παίρνει πολύ καλό βαθμό, αν και σίγουρα δίνει μεγαλύτερο βάρος στη δράση. Το σχέδιο του Guillem March μου άρεσε επίσης. Βγάζει έναν αέρα old school και μου θύμισε κάπως Neal Adams. Συνολικά, το TRINITY ANNUAL #1 είναι ένα αρκετά απολαυστικό τεύχος, ιδιαίτερα φιλικό και σε αναγνώστες που δεν ακολουθούν τη σειρά σε μηνιαία βάση.