Action Comics #988

Τι έκανες μπαμπά στον Krypton;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Action Comics #988

WriterDan JurgensArtistRyan SookPublisherDC Comics

Μετά τα κοσμοϊστορικά γεγονότα του προηγούμενου τεύχους, όπου (SUPER SPOILER ALERT!!!) μάθαμε την ταυτότητα του αινιγματικού Mr. Oz, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον βιολογικό πατέρα του Kal-El/Superman, Jor-El, αυτό το τεύχος αφιερώνεται, όπως ήταν αναμενόμενο, στις συνέπειες αυτής της αποκάλυψης.

Όπως είναι λογικό, και συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Superman είναι δύσπιστος, και έτσι ο Jor-El χρησιμοποιεί τους κρυστάλλους-αρχεία του Krypton, για να του εξηγήσει το πως είναι ακόμη ζωντανός και πως βρέθηκε στη Γη. Απαντήσεις δίνονται, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι πολύ πειστικές, ειδικά σε ότι αφορά στο τι συνέβη κατά την καταστροφή του Krypton. Τα γεγονότα παρουσιάζονται πολύ αδρά, με μεγάλα κενά στην αφήγηση, που ευελπιστώ να καλυφθούν στα επόμενα τεύχη.

Οι super τίτλοι συνεχίζουν να είναι στην κορυφή των DC Comics στη μετά-Rebirth εποχή, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις χρειάζονται πολλή προσοχή στον χειρισμό τους, γιατί εύκολα μπορούν να οδηγήσουν σε απογοητευτικές ιστορίες.