Top 100 Film & TV Adaptations

60-51: "Manners maketh man"
51

The Flash

1990-1991WritersSteve Hattman, Howard Chaykin, John Francis Moore DirectorMario Azzopardi CastJohn Wesley Shipp, Amanda Pays, Alex Désert, Vito D'Ambrosio CBS

Αν και χρονολογείται πίσω στο 1990, η σειρά FLASH με πρωταγωνιστή τον ομώνυμο ήρωα της DC αφήνει αρκετά καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για μια από τις πιο ακριβές παραγωγές για την εποχή της, που βασίστηκε στην αγάπη του τηλεοπτικού κοινού για τον Άνθρωπο Aστραπή. Πέρα από τα οπτικά εφέ, χαρακτηρίζεται από πλούσιο σενάριο και χαρακτήρες, με πολύπλευρες σχέσεις και μια μεγάλη δόση επιστημονικής φαντασίας, με μουσική από τον Danny Elfman και τον John Wesley Shipp στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Flash – χρησιμοποιώντας τις υπερφυσικές δυνάμεις του – καλείται να διαλευκάνει υποθέσεις που αποτελούν πρόβλημα για την πόλη του, παρουσιάζοντας έτσι σε κάθε επεισόδιο και μια νέα περιπέτεια. Το ιδιαίτερο χιούμορ της σειράς, που δεν υστερεί καθόλου σε αυτοσαρκασμό, είναι κάτι που αγάπησα, όπως και η εμβάθυνση στους χαρακτήρες. Ο Flash μπορεί να μην έφτασε στα επίπεδα του Batman ή του Superman σε δημοτικότητα, αλλά παραμένει ένας από τους αγαπημένους μας ήρωες που “αστραπιαία” θα κερδίσουν το ενδιαφέρον μας.

#60 #59 #58 #57 #56 #55 #54 #53 #52 #51