Injustice Vs The Masters Of The Universe #5

Ευχάριστο comic, με σεβασμό στους χαρακτήρες...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Injustice Vs The Masters Of The Universe #5

WriterTim SeeleyArtistFreddie E. Williams IIPublisherDC Comics

Αν και δεν πρόκειται για κάποιο σπουδαίο comic, το ΙNJUSTICE VS THE MASTERS OF THE UNIVERSE καταφέρνει να είναι αρκετά διασκεδαστικό, μπλέκοντας το σύμπαν της DC με τον κόσμο του He-Man, δημιουργώντας μια περιπέτεια επικών διαστάσεων. Ιδιαίτερα, δε, καθώς σε αυτήν εμπλέκονται χαρακτήρες όπως ο Darkseid, o Skeletor, o Ηe-Man και ο διαμονικός Superman του Injustice. Η μάχη μεταξύ τους είναι από τα καλύτερα στοιχεία του συγκεκριμένου τεύχους και παρά το γεγονός ότι το artwork είναι μέτριο, καταφέρνει να μας μεταφέρει όλα τα συναισθήματα που προκαλεί μια τέτοια σύρραξη.

Ο Skeletor, προδίδοντας τόσο τον Superman όσο και τον Darkseid, για να αντλήσει όλη τη δύναμη για τον εαυτό του, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Darkseid του επιτίθεται. Στο άλλο στρατόπεδο, Batman, Superman και He-Man αποφασίζουν να συμμαχήσουν για να σώσουν την Εternia. To τέλος είναι αρκετά αναπάντεχο και σίγουρα πετυχαίνει στο να δημιουργήσει ανυπομονησία για τη συνέχεια, που θα είναι και η κατάληξη της ιστορίας.

Σίγουρα το INJUSTICE VS THE MASTERS OF THE UNIVERSE είναι μια καλή επιλογή για να περάσει κανείς καλά την ώρα του και να θυμηθεί ξανά την παιδική του ηλικία (ιδιαίτερα αν έχει γεννηθεί τη δεκαετία που μεσουρανούσε ο He-Man), καθώς σέβεται τους χαρακτήρες και τους χαρίζει επικές στιγμές.