Top 10 Καλλίπυγες Φιγούρες

"Oh, my, god. Becky..."
4

Psylocke

ArtistBoris Vallejo

Ειλικρινά, είχα την αγωνία να βρω απεικονίση comic χαρακτήρα από αυτόν τον κορυφαίο ζωγράφο, σε στάση που να επικυρώνει την παρουσία του, στο Top 10. Όχι μόνο βρήκα, αλλά Psylocke, κορίτσι μου, τί έκπληξη ήταν αυτή από το πουθενά; Γενικότερα, της έχουν κάνει ωραίο fan art, συγκεντρωμένο κυρίως στην οπίσθια όψη, και αρχίζω να υποψιάζομαι ότι κάτι τρέχει με τα κορίτσια που φοράνε δερμάτινα!

Ο Vallejo, μαζί με τον Royo και τον επόμενο, είναι κλασικές αξίες στην εικονογράφηση, έχουν κάνει τέλειες δουλειές σε περιοδικά όπως το HEAVY METAL, απεικονίζοντας το γυναικείο κάλλος σε όλο του το μεγαλείο. Διότι, OK, self love, αποδοχή, μπλα μπλα μπλα, αλλά στην τελική, η ομορφιά είναι ομορφιά και η ξινίλα, ξινίλα, χειρότερη από την τυχόν έπαρση του ποθητού αντικειμένου.

Mην τα ισοπεδώνουμε όλα, όποιος γνωρίζει τη γλύκα του πιο εκλεκτού σταφυλιού, ό,τι και να το βαφτίσει, ό,τι και να φάει μετά, παραμένει έτσι και το ξέρει. Όλοι το ξέρουμε, το ωραίο είναι και περιζήτο, κρυφά ή φανέρα το αναγνωρίζουμε, ή και το εποφθαλμιούμε.(Κάτι λένε και για τα μεταξωτά εσώρουχα, ταιριάζει γάντι επί της παρούσης.) Ο φθόνος είναι για τους συμπλεγματικούς και η ηττοπάθεια τροχοπέδη σε όλα όσα μπορεί να θελήσει κανείς. Ήδη νομίζω πως υποψιάζεστε τον επόμενο.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1