Top 100 DC Comics

100-91: The one with Batman's funeral
99

Superman: American Alien

2015-2016WriterMax LandisArtistsJock, Jonathan Case, Jae Lee, Francis Manapul, Joëlle Jones, Tommy Lee Edwards, Nick DragottaDC Comics

Το AMERICAN ALIEN είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι ο Superman είναι ένας χαρακτήρας βαρετός, παρωχημένος ή, στην καλύτερη περίπτωση, τόσο δυνατός που καταντάει αδιάφορος.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια σειρά χαλαρά συνδεδεμένων στιγμιοτύπων της ζωής του Clark Kent, ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια στο Smallville και καταλήγοντας στην Metropolis και στην αρχή της διπλής του ζωής ως Man of Steel. Ή, όπως αρκετά εύστοχα περιγράφει ο δημιουργός του, είναι “η ιστορία του πώς ο Clark Kent έγινε ο Clark Kent”.

Με τις ιστορίες του να απομακρύνονται από την θεϊκή φιγούρα, στην οποία μας έχουν συνηθίσει τίτλοι όπως το ALL-STAR SUPERMAN, το AMERICAN ALIEN μας δίνει μια πιο ανθρώπινη εκδοχή του χαρακτήρα, περιλαμβάνοντας στις σελίδες του μερικά από τα καλύτερα δείγματα γραφής της μέχρι τώρα καριέρας του Max Landis και αποδεικνύοντας πως ο Superman είναι ένας αρκετά relevant και ενδιαφέρον χαρακτήρας, αρκεί να βρίσκεται στα χέρια δημιουργών που ξέρουν πώς να τον χειριστούν.

#100 #99 #98 #97 #96 #95 #94 #93 #92 #91