Top 10 Justice League Animated

Η Λεγεώνα των Υπερηρώων με την οποία μεγαλώσαμε
2

Wild Cards

2003Season/EpisodeJustice League S02E21-22WritersDwayne McDuffie, Stan Berkowitz DirectorButch Lukic CastKevin Conroy, Susan Eisenberg, Michael Rosenbaum, Phil LaMarr, George Newbern, Carl Lumbly Cartoon Network

Το προσωπικά πιο αγαπημένο και (για μένα πάντα) το πιο καλογραμμένο επεισόδιο όλης της σειράς. Ο Joker καταφέρνει να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της Γης, και παράλληλα φυτεύει βόμβες σε όλο το Las Vegas, τις οποίες η Justice League προσπαθεί να βρει και να καταστρέψει, σε ζωντανή μετάδοση, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, έχει να αντιμετωπίσει τη Royal Flash Gang, την οποία προσέλαβε ο Joker, για να εμποδίσει τους ήρωες να βρουν τις βόμβες.

Αποτελεί την τελευταία εμφάνιση των Joker και Harley Queen στο Animated Universe, των οποίων η έξοδος από τη σειρά γίνεται, φυσικά, με τρόπο εκκωφαντικό, αλλά και τρομακτικό συνάμα. Παράλληλα, είναι το επεισόδιο στο οποίο το φλερτ των Hawkgirl και Green Lantern, ένα φλερτ που εξελισσόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, επιτέλους οδηγείται στην κορύφωση του, με το φιλί μεταξύ των δύο χαρακτήρων. Όμως, ο τρόπος με τον οποίο ξεδιπλώνεται η πλοκή, γεμάτος ένταση από το πρώτο εώς το τελευταίο λεπτό, είναι που κάνει το επεισόδιο ένα από τα καλύτερα της σειράς.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1