Best Of Comic Book Based TV Series

Tα καλύτερα τηλεοπτικά επεισόδια του 2017
5

Agents of S.H.I.E.L.D. - "World's End"

2017Season/EpisodeS04E22WritersStan Lee, Jack Kirby, Joss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Jeffrey Bell, Daniel J. Doyle DirectorBilly Gierhart CastClark Gregg, Chloe Bennet, Ming-Na Wen, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, John Hannah, Gabriel Luna, Mallory Jansen, Natalia Cordova-Buckley ABC

Στη συγκεκριμένη θέση θα μπορούσε να μπει οποιοδήποτε επεισόδιο από το arc του Framework, το οποίο έπιασε το τελευταίο κομμάτι του τέταρτου κύκλου, αλλά πολύ οριακά μπήκε το εξαιρετικό φινάλε μιας εξαιρετικής σεζόν.

Η ομάδα έχει καταφέρει να βγει σχεδόν ολόκληρη από το Framework, εκτός από τον Mack, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του Hope δεν είναι αληθινή και επέλεξε να μείνει μαζί της. Έτσι, η Yo-Yo συνδέθηκε στην τεχνητή πραγματικότητα για να τον σώσει πριν να είναι αργά. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος δεν συγκινήθηκε με τον “θάνατο” της Hope και την επιστροφή του Mack στον πραγματικό κόσμο. Και έπειτα έχουμε τον Radcliffe, τον τελευταίο ένοικο του Framework. Σκοπός της ζωής του ήταν να φτάσει στην αθανασία, αλλά τελικά κατέληξε να πεθάνει μόνος μέσα στο δημιούργημα του, εξαιτίας ενός άλλου δημιουργήματος του, της AIDA.

Στο πιο action κομμάτι, ο Ghost Rider επέστρεψε και είναι έτοιμος να εξολοθρεύσει την AIDA, η οποία έφτιαξε ένα ανθρώπινο σώμα με δυνάμεις για την ίδια, με τη βοήθεια του Darkhold. Αλλά δεν είναι ο Robbie Reyes με το Spirit of Vengeance που την σκοτώνει, αλλά ο Coulson που έκανε προσωρινή συμφωνία μαζί του.

Το cliffhanger με τον Coulson στο διάστημα μόνο τολμηρό μπορεί να χαρακτηριστεί, αν αναλογιστούμε ότι τότε δεν γνωρίζαμε αν θα ανανεωνόταν η σειρά για 5η σεζόν.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1