Top 10 Justice League Animated

Η Λεγεώνα των Υπερηρώων με την οποία μεγαλώσαμε
8

For The Man Who Has Everything

2004Season/EpisodeJustice League Unimited S01E02WriterJ.M. DeMatteis DirectorDan Riba CastKevin Conroy, George Newbern, Susan Eisenberg, Carl Lumbly, Phil LaMarr, Michael Rosenbaum Cartoon Network

Το JUSTICE LEAGUE μετέφερε αρκετές κλασικές ιστορίες από το χαρτί στη μικρή οθόνη, και σε αντίθεση με άλλες σειρές βασισμένες σε comics, δεν το έκανε βάζοντας στο blender τους χαρακτήρες της και τα original storylines. Αντιθέτως, τα περισσότερα από αυτά τα επεισόδια βασίστηκαν, όσο το δυνατόν γινόταν, στο αυθεντικό υλικό.

Το “For the Man Who Has Everything” είναι ένα τέτοιο επεισόδιο, που βασίζεται στην ομώνυμη ιστορία του Alan Moore, και φαίνεται πως δεν γίνεται να κάνουμε ένα Top 10 της DC πουνα μην περιέχει λίγο Alan Moore μέσα. Εδώ, λοιπόν, η Wonder Woman και ο Batman επισκέπτονται το Fortress of Solitude για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Superman, καθώς όμως εισέρχονται σε αυτό, βρίσκουν τον Superman κοιμισμένο και παγιδευμένο, με ένα εξωγήινο φυτό να είναι κρεμασμένο στο στήθος του.

Δεν θα σποιλάρω περισσότερο μια από τις καλύτερες ιστορίες της DC, καθώς το επεισόδιο ακολουθεί πιστά την αυθεντική πηγή, αλλά θα πω ότι είναι μια εξαιρετική ιστορία που καταφέρνει, μέσα σε αυτή την πληθώρα χαρακτήρων του Justice League Unlimited, να αναδείξει τον δεσμό αυτό του Trinity της DC και να εξηγήσει γιατί διαφέρουν από όλους τους άλλους ήρωες.

#10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1