Uncanny X-Men Ranked

Όλα τα runs του ιστορικού τίτλου, από το χειρότερο στο καλύτερο!

Για πολλά χρόνια το UNCANNY X-MEN ήταν από τους ελάχιστους τίτλους της Marvel που είχε διατηρήσει την αρχική του αρίθμηση. Βέβαια, επειδή όλα τα όμορφα σε αυτή τη ζωή κάποια στιγμή τελειώνουν, η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σειρά από relaunches, με το τελευταίο από αυτά να έχει ήδη ξεκινήσει και να έχει βγάλει το δεύτερο τεύχος του.

Προκειμένου, λοιπον, να ξεπεράσουμε τη θλίψη που μας προκαλέι κάθε νέο relaunch του UNCANNY X-MEN, είπαμε να κάνουμε μια καταμέτρηση των συγγραφικών runs του συγκεκριμένου comic, από το χειρότερο προς το καλύτερο.

Η συγκεκριμένη διαβάθμιση έχει γίνει καθαρά με ατομικά και υποκειμενικά κριτήρια, και συνεπώς μπορείτε να συμφωνήσετε, να διαφωνήσετε, να γκρινιάξετε και τέλος πάντων να μας πείτε τη δική σας γνώμη!

17

Uncanny X-Men Vol. 4 #1-19

2016-2017WriterCullen BunnArtistsGreg Land, Ken LashleyMarvel Comics

Εντάξει, πιθανόν το run του Cullen Bunn να μην είναι ό,τι χειρότερο έχει γραφτεί στις σελίδες του UNCANNY X-MEN αλλά νομίζω ότι είναι σαφέστατα το πιο αδιάφορο.

Πρωταγωνιστές που δεν είχε ιδιαίτερο νόημα να συνεργάζονται, βαρετοί αντίπαλοι, μέτριο storytelling κι ένα σχέδιο που είχες ξεχάσει τη στιγμή που τελείωνες το τεύχος, οδήγησαν το comic σε γρήγορη ακύρωση, μετά από μόλις 19 τεύχη, καθιστώντας το ως το μικρότερο relaunch του τίτλου ever.

Επιμένω ότι δεν είναι τελείως χάλια, ενώ μέσα είχε και κάποιες καλές ιδέες, αλλά, στο μέλλον, όποτε μιλάμε για το UNCANNY X-MEN, το τελευταίο που θα θυμόμαστε είναι το τέταρτο volume της σειράς από τον κύριο Cullen Bunn.

#17 #16 #15 #14 #13 #12 #11 #10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1